Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

James Hewitt (59), dávný milenec princezny Diany (+36), bojuje o život! Právě je v nemocnici Royal Devon and Exeter Hospital, kam ho přivezla záchranka z malého špitálu v Derrifordu poté, co se výrazně zhoršil jeho stav po mrtvici kombinované s infarktem. Lékaři mají strach, že tuto těžkou zdravotní komplikaci nepřežije.

„Měl zdravotní potíže, jeho stav byl stabilizovaný, ale pak se náhle zhoršil,“ uvedl nejmenovaný zdroj britského magazínu Sunday.

Když bylo Hewittovi zhruba osmadvacet, seznámil se s princeznou na jednom večírku. Psal se rok 1986. A tehdy se také sblížili. Synu Diany Harrymu (32) byly sice v té době už dva roky, přesto největší spekulace směřovaly právě k němu. Hewitt ale opakovaně popřel, že by byl jeho otcem. Když se v roce 1991 tohle milenecké tajemství provalilo, odjel důstojník Hewitt do války v Perském zálivu. Od svého návratu žil v ústraní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám