Hlavní obsah
Článek

Každoroční tradicí veletrhu Svět knihy je návštěva Vladka Dobrovodského, který se na veřejnosti objevuje jen výjimečně. Ani letos si akci plnou literatury nenechal ujít.

Nejvýraznější účastník šmírovací reality show VyVolení se díky dvěma výhrám zařadil mezi české zbohatlíky. V první řadě získal ceny v hodnotě 11 miliónů korun včetně bytu, čtvrtá řada mu přinesla pět miliónů v hotovosti. Přestože rozhodně nemá hluboko do kapsy, uvítal možnost nakoupit knihy s veletržní slevou.

O pozvánky na večírky neměl Dobrovodský nikdy zájem. Přestože se stal televizní hvězdou, společnosti se stranil. Akce na holešovickém Výstavišti byla unikátní příležitostí, kde bylo možné nejVyVolenějšího ze všech VyVolených potkat. Vladko byl v obležení literatury v dobrém rozmaru. Milionáře nákup za výhodné ceny zjevně potěšil.

Dobrovodský bude nejspíš sečtělý a nevyhledává žádný brak. Na veletrhu jej zaujala kniha pojednávající o přístupu prezidenta T. G. Masaryka k otázce židovství. Tu by asi ocenil málokdo z jeho kolegů z vily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám