Hlavní obsah
Článek

Prezidentka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová chystá 8. ročník soutěže krásy. Pochvaluje si, jak všem minulým vítězkám jejich úspěch změnil život. A to včetně změny partnerů. A to už od historky první České Miss. "Vzpomínám si, že Katka Smejkalová měla přítele, který se mi moc nezdál. Za rok mi dala za pravdu a teď žije skvělý život v Kanadě po boku nového partnera," řekla Super.cz.

Zrovna tak je nadšená z příběhu Lucie Hadašové (37). "Přes všechny peripetie, jimiž musela projít, je teď šťastná ve Švýcarsku s panem Bednářem," schvaluje volbu krásné blondýny, která si našla hokejistu Jaroslava Bednáře (47). Spokojená je i se vztahem Elišky Bučkové (34) a Václava Noida Bárty. "Ti dva k sobě prostě patří," rozplývala se na setkání k vyhlášení nového ročníku.

To, že by byla kuplířka anebo dohazovačka, ale razantně popírá. "Já nikdy dívky na soukromé akce neposílala. Ne, že by takové pokusy nebyly, ale já je striktně odmítám," uvedla. Dívky se podle ní dostaly do jiné společnosti, kde našly své štěstí samy.

Regionální kola nového ročníku České Miss začínají už 5. října. Již nyní je známý exkluzivní host finále Kevin Costner. "Potěšilo mě, že si dal jako podmínku účasti to, že vystoupí se svojí kapelou," svěřila Maláčová. Se zahraničními hvězdami si v minulých ročnících užila své. "Mile mě překvapila Ivana Trumpová, zato největší problém byl s Jean - Claude van Dammem. Bála jsem se, že vůbec nepřiletí," přiznala.

Reklama

Další články

Načítám