Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zdeňka Žádníková je sice matkou čtyř dětí, které určitě správně obléká podle různých příležitostí, ale sama to tentokrát nevychytala. A to hned nadvakrát. Na veletrhu Svět knihy v rámci doprovodného programu stála v brance mužstva celebrit, které hrály famfrpál proti profesionálům z Bradavic, v botkách na podpatku. Myslela si, že se snad bude na košťatech opravdu létat?

"No, já tady po tomhle dobročinném utkání měla moderovat dva křty knížek, takže jsem myslela, že mi jedno oblečení a obutí bude stačit. Podcenila jsem to, myslela jsem si, že role brankáře bude víceméně pasivní. A teď můžu jet domů, dát si sprchu, nový make-up a převléknout se," řekla nám Zdeňka, která byla po patnáctiminutové hře zpocená jako kůň.

"Navíc doteď nechápu pravidla. Každopádně mi všechny mé děti budou závidět certifikát profesionálního hráče famfrpálu, protože u nás doma Harry Potter momentálně hodně jede," smála se s tím, že svoji početnou rodinku musela nechat doma, protože by všechny nedokázala uhlídat, i když jejím oblíbených sportem je běh. "Ale když se děti rozeběhnou do všech světových stran, tak to ani nejlepší běžec nezvládne," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám