Hlavní obsah
Článek

S Milanem Peroutkou (33) jsme se setkali těsně před finále soutěže Tvoje tvář má známý hlas, kde dostoupal na druhou nejvyšší příčku. Ve prospěch nadace Kuře hrál oblíbený sport Harryho Pottera famfrpál, kde tedy na rozdíl od televizní show moc nezabodoval.

"Hrál jsem to poprvé, ale zdálo se mi to jako dobrý nápad, prý se to ve světě normálně hraje a za hodnotné ceny. Ale ti profíci nás vůbec nešetřili, nebylo to fér. Sportu moc normálně nedám, snažím se chodit cvičit, i když teď jsem vynechával, a snažím se vrátit zpátky do toho režimu. Kostymérky byly na konci Tváře nadšené, protože už nebyl problém dávat mi ženské kostýmy," řekl nám Milan a my zažertovali, že mu tedy asi narostla prsa. "No jasně, ale hlavně mi povolily ruce, ta Amy Winehouse ve druhém kole byla větší pěst na oko," mínil.

"Ale zase na tom zamakám. Do léta času dost. To máme festivaly a koncerty s kapelou. Je toho docela hodně, až jsem na sebe zvědavý, jak to všechno stihnu i se zkoušením muzikálů Krysař a Iago," svěřil.

I Tvář byla svým způsobem sportovním kláním. "Taky se dávaly body, ale zároveň tam byl podtext, že ten, kdo vyhraje, tak si nemastí kapsu, ale dá to svojí nadaci, kterou si vybral. V mém případě Pink Crocodile pro děti s těžkými kombinovanými vadami. Plánujeme spolu další věci, točili jsme kampaň, takže jsem rád, že budu moct pomáhat i dál, protože plánují výstavbu hospicu, který bude hrozně drahý, takže potřebujeme přispět spoustou peněz," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám