Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U stánku České televize na probíhajícím veletrhu Svět knihy se uskutečnil křest trojdévédéčka dramatické série Bohéma, inspirované osudy našich předních herců, na kterém nechyběli protagonisté seriálu Vladimír Javorský a Saša Rašilov (51). Ten byl i kmotrem nosiče a postaral se o překvapení dne, když dorazil i s přítelkyní, herečkou Lídou Němečkovou, která je v pokročilém stádiu těhotenství.

O soukromí herec s médií nehovoří, váhal dokonce, jestli se s Lídou nechat vyfotit. Nakonec krátce zapózovali. Rašilov na fotkách vypadá velmi spokojeně.

O práci se herec naopak rozhovořil rád. „Předělat mě na tehdejšího miláčka žen nebylo v maskérně jednoduché, ale povedlo se. Filmy s Oldřichem Novým patří mezi desítku mých nejoblíbenějších. Strašně rád mám Pytlákovu schovanku, Fantoma Morrisvillu nebo komedii Eva tropí hlouposti,“ uvedl na křtu Rašilov, který v Bohémě ztvárnil právě Nového.

Spokojenost ve vztahu, rovněž s mladším partnerem, prožívá i Rašilovova bývalá manželka Vanda Hybnerová, se kterou má herec dcery Antonii a Josefínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám