Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V romantickou procházku v kapkách deště se mohlo proměnit rande Jennifer Aniston (42) a jejího přítele Justina Therouxe. Čtyřicetiletý Theroux se však rozhodl, že zmoknout nechce a vytáhl deštník. Jenže místo toho, aby jej ochotně nabídl své partnerce, nebo si ji přitiskl k sobě a ochránil tak v nepřízni počasí je oba, nesl si deštník vesele jen nad svou hlavou. Jennifer tak musel ochránit pouze její klobouk.

Herečka se však i přes toto poněkud negentlemanské gesto usmívala na všechny strany. Nejspíš je do Justina zamilovaná a podobné drobnosti neřeší. Dvojice nakonec zabrousila do jednoho z newyorských obchodů s biopotravinami.

Aniston přitom jinak neprožívá úplně ideální období. Nedávno se musela strachovat o svou matku, kterou postihla mozková mrtvice a před pár dny se její exmanžel Brad Pitt vyjádřil nelichotivě o jejich společném životě a Jennifer označil za nudnou.

Související témata:
Deštník

Reklama

Další články

Načítám