Hlavní obsah
Článek

Už jen měsíc a jedna z nejvyhledávanějších českých modelek spodního prádla Kateřina Votavová bude vdanou paní. Na velkolepém svatebním obřadu se sejde půlka českého šoubyznysu a všichni asi budou překvapeni, v čem Votavová své ano řekne.

Ještě nedávno tvrdila, že chce mít svatbu v klasickém stylu a šaty princeznovského střihu, ale kdyby se kterákoliv princezna vdávala v tomto modelu, nejspíš by z toho bylo velké pozdvižení.

Katka se na adresu šatů nechtěla příliš vyjadřovat, ale módní návrhář Michal Marek, který jí je vytváří, byl sdílnější. „Šaty jsou výsledkem toho, že Katka přišla s nějakou představou a tu jsme následně očesávali, až jsme se shodli na finální podobě. A hlavní inspirací pro ně byla sama Katka. Tím, že se známe už dlouho, jsem chtěl, aby podtrhly její osobitost, ukázaly její přednosti a splňovaly požadovanou funkčnost. Na šatech bude spousta ručních výšivek a aplikací, které jsem vytvořil pouze pro Katku a ke kterým mě inspirovala.“

Michal, jehož nedávná kolekce vzbudila senzaci na Czech Design Weeku, přitom dodává, že šaty ještě nejsou hotové a ve výsledku budou vypadat trochu jinak.

V každém případě už teď je jisté, že to bude nevšední model a pokud, jak jejich tvůrce říká, ukáže její přednosti, bude se dozajista na co koukat.

Reklama

Další články

Načítám