Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, návrhářka, modelka a bojovnice za sebevědomí žen všech velikostí Mia Tyler se ve svých osmatřiceti letech stala poprvé maminkou. Z otce, frontmana kapely Aerosmith Stevena Tylera, tím udělala čtyřnásobného dědečka.

Před mateřstvím toho Mia stihla docela dost. Už jako náctiletá pózovala pro magazíny Teen, Teen People, později i pro Vogue nebo Flare. Jako modelka fotila pro značky H&M nebo Lane Bryant, chodila i přehlídky. Vše v kategorii plus size.

Modelingovou praxi zúročila ve vlastní řadě oblečení, kterou na trh uvedla v roce 2009, a v jejím životopise lze najít i pár hereckých zkušeností. Hvězdou v této branži je ale v rodině její sestra Liv Tyler, máma Mila, Sailora a Luly.

V roce 2002 se Mia provdala za muzikanta Davea Bucknera, manželství se ale po třech letech rozpadlo. Své první dítě, syna Axtona, porodila příteli Danu Halenovi. „Láska mého života je konečně tady a já jsem kompletní. Slovy neumím vyjádřit, jak se teď cítím. Jen čistá láska. Můj syn, Axton, se narodil 10. května v 5:45 ráno,“ napsala k fotce, již sdílela na sociální síti.

Matkou Tyler byla herečka Cyrinda Foxe. Zemřela v roce 2002 na rakovinu (rodiče se rozvedli v roce 1987).

Reklama

Další články

Načítám