Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno si ještě pochvaloval, jak mu dělá dobře experimentální léčba jeho HIV, jaký je z něj zase pašák a jak je při síle. Jenže pak se mu to zase nějak zvrtlo. Když Charlieho skolí deprese, obvykle se je snaží zahnat alkoholem. Efekt to má opačný, deprese neodejdou a on jen navýší spotřebu chlastu. Jakmile jeho eskapády překročí únosnou mez, zasahuje rodina. Stejně tak tomu bylo i nyní.

Izolovat Charlieho v deliriu není asi nic těžkého, udržet ho ale pak v nějakém schůdném režimu...Když se ho pokusila rodina zavřít doma kvůli detoxu nyní, vůbec o něj nestál. Bylo tedy jen otázkou času, kdy jim zmizí.

Podle serveru Radaronline pokračoval následně Charlie v alkoholové jízdě v sousedním Mexiku. A odtamtud také mají být dvě nahrávky, na nichž opilý pod obraz sehrál nechutnou agresivní scénu dívce, která byla s ním. Ta si právě ve zmíněném obchodě koupila make-up za 150 dolarů. „Jediné, co mě mrzí, je, že ti tahle sra*ka nerozpustí obličej, ty dvoudolarová dě*ko,“ hulákal na ni mimo jiné.

Že nejde o falešnou zprávu, je server ochoten doložit dvěma nahrávkami, které mu předal někdo z Charlieho známých, jenž byl přímo na místě. Podle jeho svědectví je dívka jeho milenka a chodí s ní už asi rok. Vztah je prý konfliktní od začátku, ale tentokrát už herec podle svědka definitivně přestřelil. Zdá se, že za chvíli Charliemu v jeho sešupu na dno nezbude nikdo, kdo by mu dělal společnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám