Hlavní obsah
Článek

Komedie Dámská jízda spojuje Goldie Hawn s oplácanou Amy Schumer, která hraje její dceru. I když se legendární komička objevila před kamerou po dlouhých patnácti letech, vrcholem premiéry byl bujný dekolt její kolegyně.

Goldie se po komedii Rockerky, která dorazila do kin v roce 2002, odmlčela. Ze světa šoubyznysu zcela nezmizela, ale před kameru ji to netáhlo. K návratu ji přesvědčila až spolupráce s Amy Schumer, která baví diváky svým seriálem Amyino plodné lůno.

Hvězda filmů Vojín Benjamnová či Smrt jí sluší se letos dočkala hvězdy na hollywoodském chodníku slávy a fanoušky potěšila hereckým comebackem. V Los Angeles měla premiéru komedie Dámská jízda, v níž si Goldie a Amy zahrály matku s dcerou prožívající bláznivou dovolenou v Ekvádoru.

Návrat legendy na filmové plátno zastínila o 36 let mladší kolegyně. Když byla Amy Schumer společně s Ashley Graham, Melissou McCarthy a Adele zařazena mezi plus size celebrity, urazila se. Herečka má však do ideálních proporcí daleko a vedle Goldie působila dost robustně. Amy se na premiéře pořádně vyprsila. Nejspíš konečně pochopila, že i její ňadra jsou plus size, stejně jako zadek, stehna a břicho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám