Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravdivost tvrzení, že některé ženy zrají jako víno, dokázala na letošní hlavní předváděčce kolekce módního domu Dior lady Victoria Hervey. Jedna z nejvýraznějších osobností evropské aristokracie předvedla svoji dokonalou postavu ve stylu oblečená - neoblečená, když na Dior Cruise Collection 2018 v Los Angeles defilovala v krásných bílých krajkových šatech. Pod ně si ale nevzala podprsenku, ačkoliv byly značně průhledné.

Mezi extravagantními modely, které letos zvolily některé známé osobnosti o hodně mladších ročníků, jako třeba zpěvačka Rihanna, Victoria vsadila na svůj vlastní šarm. A není to zdaleka její jediný letošní případ ukazující, že stárnutí je hlavně otázkou vlastní mysli. „Ženy v Londýně jsou moc konzervativní. Nemají odvahu nosit sexy oblečení... Jenže já jsem vyrostla na jihu Francie, takže mám mnohem víc mezinárodní přístup,“ zažertovala na adresu některých přítomných celebrit.

Šaty, jakkoliv krásné byly, tak zůstaly v případě této již čtyřicetileté dámy tím, čím mají být - pouhým doplňkem, který nijak její vlastní ženské půvaby nepotlačuje, ale dotváří je. Ve stejném duchu zdobily její tělo jen korálkové náramky a jemné náušnice.

Reklama

Další články

Načítám