Hlavní obsah
Článek

Adéla Gondíková (50) a Aleš Háma (50) sice mezi finálovou čtyřku show Tvoje tvář má známý hlas nepostoupili, přesto během finálového večera předvedou fenomenální číslo. Ukážou se jako legendární duo Kamelie.

"Naše spolupráce s Alešem je tak přirozená, že tam není co řešit," prozradila Adéla. I Aleš se na vystoupení moc těší. "Byly to dvě šťabajzny v osmdesátkách a jsou až doteď. Rozhodně si to pořádně užijeme," dodal.

Za proměnou stojí tým maskérů v čele s Adrianou Bartošovou: "Adéla s Alešem se Kameliemi už narodili. Jsou jako dvojčata od začátku show. Je vidět, že je pojí letité přátelství. Překrásné kostýmy, které jim padnou, nám jen nahrály k ještě lepší proměně. Líčidla jsme nanášeli s jemností a slušelo jim to oběma náramně. Každý z nich trávil na maskérském křesle zhruba dvě hodiny," prozradila maskérka.

Vítězem show Tvoje tvář má známý hlas se už tuto neděli stane Tatiana Vilhelmová, Markéta Konvičková, Martha Issová nebo Milan Peroutka. Během večera ale vystoupí všech osm účinkujících.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám