Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Křehká zrzka, zpěvačka Iva Marešová, mate tělem. Když se představoval nový muzikál, v němž bude účinkovat, dorazila na akci na skútru, sotva si stihla sundat helmu. "Dřív jsem se bála, ale když jsem skútr dostala, začala jsem jezdit všude. Tedy pokud počasí dovolí, letos je to teprve popáté," řekla Super.cz.

Iva si v novém muzikálu Muž se železnou maskou zahraje postavu královny. A nebude to rozhodně poprvé. Na královně totiž v muzikálech začínala. "To byla královna Ginevra, manželka Artuše v Excaliburu. A naposledy to byla Marie Antoinetta," zavzpomínala Marešová, která bude hrát poprvé v Divadle Broadway, kam ji přizval režisér Libor Vaculík, s nímž dlouhodobě spolupracuje.

Kromě muzikálů se Iva věnuje zpívání s kapelou Precedens a také svému sólovému projektu. Na to, že by měla málo práce, si rozhodně nestěžuje. "S Precedensem i mým triem se mi množí koncerty na léto, hodně budeme hrát i na podzim. Práce je pro mě radost, tak s tím nemám žádnou potíž," míní zpěvačka, která je momentálně single. "Neřeším to. Když to přijde, tak to přijde. Když to nepřijde, nepřijde to," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám