Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Janda nedávno oslavil pětasedmdesáté narozeniny a k tomuto jubileu si nadělil nové album s příznačným názvem Petra Janda – Ještě držím pohromadě.

Cédéčko plné písniček, které Janda natočil bez účasti Olympiku, zpěvák pokřtil ve čtvrtek. Kmotrem muzikantské novinky nebyl, oproti běžným zvyklostem, překvapivě nikdo ze známých osobností šoubyznysu, ale Petrova manželka Alice.

„Vzniklo to spontánně a to, že budu kmotrou, jsme s manželem doslova upekli ve vaně. Nebo lépe řečeno v koupelně, a docela se mi tahle role zalíbila, takže další alba, která třeba vyjdou, si zamlouvám pro sebe,“ s úsměvem vysvětlila Alice Jandová, která se na křest pořádně vyfikla a vypadala neskutečně sexy.

V šortkách a tílečku vynikly její ženské přednosti a není divu, že z mladšího protějšku Janda ani po letech nemohl spustit oči. Zpěvák se vedle krásné manželky snaží vypadat pořád svěže.

„Já opravdu držím pohromadě, i když věk nezastavím, ale nenechám se jím ovlivňovat. Třikrát týdně si chodím zahrát tenis, nepřeháním to s dlouhým pobytem v posteli, spíš naopak. Vstávám kolem sedmé, nasnídám se, odvezu dcery do školy a prostě snažím se žít a užívat si života, rodiny a samozřejmě pracovat,“ řekl Janda, který letos slaví jubileum i s kapelou Olympic.

„To je fakt. Bude to už pětapadesát let našeho účinkování, takže i k tomu na podzim zřejmě vydáme trojalbum, kde budou všechny pecky, takže letošní rok je opravdu pro mě i Olympic dost významný,“ uzavřel Petr Janda (81).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám