Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co zhubla a vyrýsovala své křivky, začala Andrea Košťálová s větší hrdostí odhalovat svou postavu. Kromě toho, že začala volit odvážnější kousky oblečení, tak pustila do světa i odvážnější fotky v plavkách z dovolené.

To, co předvedla při natáčení virálního videa pro pořad Skymax na Prima Cool, ale nemá obdoby. Před kamerou skončila úplně nahá.

„Když mi kluci poprvé řekli, že by mě rádi do svého videa, tak jsem neváhala. Jsem pro každou srandu. Pak z nich ale vypadlo, že bych měla být v jednom záběru nahá, což už mi upřímně tak vtipné nepřišlo. Nakonec mě ale s tím, že to bude jen vteřinový záběr, kde nebude nic vidět, ukecali,“ smála se Andrea.

Díky moderním technologiím a pohotovému střihu stačil jeden vteřinový záběr, který odhalil, že se Andrea může chlubit výstavním tělem a pozadím. „Stát nahá před kamerami, které budou za pár hodin vysílat obraz po celé republice, byl zvláštní pocit a docela adrenalin. Naštěstí jsme to natáčení utajili, takže kolegové nic netušili a nikdo mě tak skutečně nahou neviděl. Alespoň doufám,“ přála si Andrea.

Přitom na zhruba dvouminutovém videu začíná vše nevinně, když za Andreou přijde do maskérny známý Youtuber Skymax (Martin Třešňák) nabízí jí novou rtěnku s převratnou možností. Andrea si ji nanese na rty a pak si už jen užívá, že díky nové technologii můžou kluci měnit barvy rtěnky přímo z mobilu, zatímco ona nemusí hnout prstem. Pak ji ale na poslední chvíli volají z maskérny do studia, a to je moment, kdy se něco zvrtne. Ozývá se její křik a najednou je vidět, že kluci místo barvy rtěnky pomocí mobilu smazali její oblečení a Andrea je ve studiu nahá.

Nehrozí, že Andrein přítel Martin způsobí žárlivou scénu? „Abych řekla pravdu, tak jsem to doma zbytečně moc nerozmazávala. Jen jsem se tak mezi řečí zmínila a teď jsem sama zvědavá na reakci na výsledek,“ smála se Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám