Hlavní obsah
Článek

Dříve byla hvězdou přehlídek Natali Ruden (53) Andrea Verešová (43), nyní pozici múzy a inspirace ukrajinsko-české designérky zjevně převzala Nikol Švantnerová (31).

Nejkrásnější Češka roku 2015 zahajuje a ukončuje poslední velké módní show zmíněné designérky a nejinak tomu bylo i na přehlídce pořádané na Reprezentačním plese Prahy 1. Zde předloňská Česká Miss vynesla šaty, které se pyšnily hned několika ‚nej‘. Jednak byly se svou váhou osmi kilo nejtěžším modelem z kolekce, zároveň na nich švadleny pracovaly nejdelší dobu takřka dvou set hodin a patřily i mezi nejdražší. Jejich cena se pohybuje okolo sta tisíc korun.

„Šaty byly hodně těžké, ale jsem zvyklá posilovat, takže pro mě žádný problém,” vtipkovala Nikol a s vážnějším výrazem ve tváři dodala: „Netrápila mě ani tak jejich tíha, ale trošku se mi zachytávaly za podpatky, což pro mě bylo mnohem horší.”

Jaký nejvyhrocenější moment na mole musela Nikol přečkat? „Vždycky je pro mě tvrdý oříšek jít po mole s dítětem, protože nikdy nevíte, co od něj čekat,” řekla Nikol, kterou největší výzvy potkaly v zahraničí.

Reklama

Další články

Načítám