Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hráč amerického fotbalu Johnny Manziel (24), který naposledy hrál za tým Cleveland Browns, ale momentálně je bez angažmá, si to umí zařídit.

Kontroverzní sportovec je zasnoubený s krásnou modelkou Bre Tiesi (26), jež svému miláčkovi umí udělat pomyšlení. Když si společně přišli užít prosluněné chvilky volna na pláž v Miami, tak Johnny ještě netušil, co ho čeká. Žádná romantika ve dvou se však nekonala.

Atraktivní modelka totiž na pláž pozvala i své kamarádky, které neváhaly sundat horní díl plavek a dovádět před překvapeným fotbalistou skoro nahé.

Takovou parádní podívanou Johnny asi vůbec nečekal. U své snoubenky zkrátka našel hotový poklad. Ač to na první pohled nevypadá, modelka má na amerického fotbalistu dobrý vliv.

Johnny Manziel totiž seká dobrotu a plánuje sportovní comeback. V minulosti přitom byla jeho kariéra plná nejrůznějších skandálů včetně zneužívání návykových látek. Loni dokonce musel čelit obvinění své expřítelkyně, které prý měl vyhrožovat zabitím a pokoušel se ji unést. Od té doby, co se Johnny zamiloval do Bre Tiesi, je z něj však hotový andílek. A jeho láska mu to dává najevo.

Reklama

Další články

Načítám