Hlavní obsah
Článek

Na českých molech nestála Tereza Jelínková už několik let. O to zajímavější návrat to však byl. Ke comebacku ji totiž přesvědčila návrhářka Natali Ruden (53), která jí osobně zavolala s tím, že by byla ráda, kdyby předvedla některé její modely. Tereza ráda souhlasila, dokonce se kvůli tomu vrátila z USA, kde více než polovinu roku žije.

Modelkou chtěla být Tereza Jelínková už jako velmi malá holka a první profesionální fotky nafotila už v šesti letech. Ve třinácti si ji vybrala agentura Czechoslovak models a profesionální dráhu odstartovala po absolvování vysoké školy.

Ve svých osmadvaceti letech se půvabná blondýnka pyšní řadou úspěchů v zahraničí. Stala se tváří jisté minerální vody, zahrála si v reklamě s britským krasavcem Clivem Owenem a do své kampaně si ji vybrala návrhářka Shahida Parides, jejíž modely obléká například Katy Perry (39) či Beyoncé (42).

Rodilá Pražačka se díky práci na čas usadila v Kalifornii, ale Amerika jí k srdci nepřirostla. "Dlouhou dobu jsem měla pocit že můj druhý domov je v Los Angeles, strávila jsem tam již spoustu času, mám tam hodně přátel i velmi blízkých, ale díky své rodině jsem se vždy ráda vrátila zpět domů, takže myslím, že domov může být jen jeden," říká Jelínková, která by ráda více fungovala v Česku. "Čím dál tím víc se mi zde líbí. Snažím se zde směřovat nejenom svou modelingovou práci, takže tady trávím stále víc času," uvádí Tereza, která si přehlídku Natali Ruden pořádanou v rámci reprezentačního plesu Prahy 1 velmi užila.

Podle našich informací uvidíme Jelínkovou v rámci velké autorské přehlídky Natali Ruden ve Forum Karlín, kterou bude moderovat Leoš Mareš.

Reklama

Další články

Načítám