Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patřila mezi nejvýraznější finalistky loňského ročníku České Miss. I když se Michaela Hávová na stupínek vítězů nedostala, zůstala v soukolí soutěže aktivní. Loni v listopadu se zúčastnila světového klání Miss Supranational a začala fungovat v produkčním týmu soutěže. A Miss výrazně ovlivnila i její soukromí.

Super.cz se podařilo zjistit, že má blízko k moderátorovi Snídaně s Novou a Evropy 2 Petru Říbalovi. Ten se v aktuálním ročníku podílel na moderování castingů, semifinálových klání i připravovaných videí České Miss.

„S Petrem ráda trávím svůj volný čas,” culila se Míša, která začínající vztah zjevně nechtěla zakřiknout. Téměř shodná strohá reakce vzešla od Říbala. „Trávíme spolu čas."

Hrdličky spolu naposledy vrkaly na středeční premiéře filmu Král Artuš. „Nikdy jsem nebyla na 4D, takže to byl pro mne neuvěřitelný zážitek. Film byl parádní! Mám ráda historické filmy a tenhle opravdu neměl chybu,” nechala se slyšet Míša Hávová.

Reklama

Další články

Načítám