Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do kina vyráží Michal Kavalčík většinou se svým synem Alexem a zdálo se, že i na českou premiéru dlouho očekávaného snímku Král Artuš: Legenda o meči tomu není jinak. Po podrobnějším zkoumání ale bylo jasné, že představitel Rudy z Ostravy se nefotí se svým synem, ale klukem, který je mu velmi podobný.

„Možná vypadáme jako otec se synem. Někomu se možná zdá, že tajím dalšího syna. Není to moje dítě, ale kamarád Vláďa Kadlec,” uvedl vše na pravou míru herec. S mladou internetovou hvězdou sociálních sítí páchá Kavalčík ve světě jedniček a nul nejrůznější lumpárny.

„Chystáme spolu nové video z oblasti Nejhorší nachytávky v historii a budeme je aplikovat na českolovenské celebrity,” tetelí se komik. První, koho si Michal a Vláďa vzali na mušku, je kolega video bloger Erik Meldík. „Ten hleděl jako puk. Už se těším, jak bude video na světě,” říká Michal Kovalčík.

Reklama

Další články

Načítám