Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani dcera Rachel ani přítel Ondřej nedoprovázeli Petru Svobodu (41) na českou premiéru filmu Král Artuš. Na premiéře dlouho očekávaného snímku Guye Ritchieho jí dělala garde kamarádka Adéla. Vzhledem k podobnosti obou krásek novináři původně předpovídali, že se jedná o sestry. „Je to moje dlouholetá kamarádka,” uvedla na pravou míru moderátorka.

Petra byla ráda, že návštěvy animovaných pohádek s dcerou vystřídal dospělácký film. „Tento film jsem si fakt užila, ale je pravda, že mě teda trochu bolí za krkem, jak to s námi házelo, ale jinak jsem byla osprchlá i vyfoukaná, je to opravdu propracovaná technologie a zábava,” komentovala zážitek po projekci ve 4D Svoboda.

Dlužno dodat, že kromě moderování se Petra věnuje zcela nové činnosti - pracuje na knize pro děti. „Píšu knížku, kterou ilustruje moje kamarádka Zuzana Osako. Hlavní hrdinkou je moje dcera Rachel a kouzelné botičky. Zatím ale nemůžu víc prozradit,” tetelila se Petra Svoboda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám