Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eve Betts je krásná dvaadvacetiletá žena, která si už jako dítě odlišné od ostatních kvůli svým vrstevníkům prožila hotové peklo. Příčinou byla její alopecie, což není nic jiného než lékařský termín pro padání vlasů. U Eve se tento problém začal objevovat už ve třech letech. Postupně začala chodit s kraťoučkým sestřihem. Jenže děti bývají kruté a Eve to neměla lehké.

Vyzkoušet paruku ji přemluvily kamarádky. „Poprvé to bylo v restauraci. Když jsem si ji nasadila a trochu upravila, byly v šoku holky i servírka. Bylo to zábavné.“

Aby Eve pomohla dívkám se stejnou diagnózou ulehčit život, učinila neobvyklý krok. Přihlásila se do televizní seznamovací show britského Channel 4 First Dates Tonight. Tam se tato mladá terapeutka setkala s výukovým asistentem Jordanem. Moc se mu líbila. Jenže on se s ní seznámil, právě když měla na hlavě paruku. A to nebylo nic poznat. Jenže ona skutečnost s alopecií v jednu chvíli odtajnila. Prostě si nadzvedla paruku a ukázala mu tetování, které má na boku hlavy.

„Měla jsem takový strach. Nevěděla jsem, jak bude reagovat. Bylo divné setkat se s někým, kdo netušil, že nemám vlasy...“

Jaká byla Jordanova reakce? Negativní? Cítil se snad podvedený? Líbila se mu Eve i bez vlasů? Omlouváme se za zvědavost, kterou jsme u vás jistě probudili, ale i my si budeme muset počkat na další epizodu. Pak vám samozřejmě dáme vědět.

Reklama

Další články

Načítám