Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holky z kapely AquaBabes představily zbrusu nový videoklip k debutovému singlu Tvoje múza. Pět krásných, mladých a hlavně nadaných zpěvaček, které byly vybrány do čtvrtého ročníku hudebního projektu podporujícího mladé talenty, chtějí svým počinem navázat na úspěchy svých předchůdkyň.

Ty se u posluchačů proslavily populárními hitovkami Neříkej mi baby, Čistá jako láska a Nejsem další. Pětice krásných talentovaných dívek ve složení Mária, Stiliana, Tereza, Markéta a Petra se ve zbrusu novém klipu vrhla do pravého nadpozemského dobrodružství.

Tyhle sexy kočičky se totiž nebály pořádně to roztočit a doslova se roztančily v oblacích! Na to, jak se AquaBabes za zvuku další chytlavé melodie vznesly do nebes, se podívejte už nyní ve videu.

„Natáčení klipu i profesionální focení jsme si moc užily! Všemu předcházely intenzivní přípravy. Letos jsme absolvovaly třeba i cvičení s kaskadéry, kteří nás učili "létat". Občas to byla pořádná dřina, je to pro nás ale jedinečná zkušenost, kterou bychom jinde těžko získaly,“ vzpomínají dívky na přípravy svého prvního hudebního klipu.

„S výsledkem jsme moc spokojené a doufáme, že se bude písnička spolu s klipem posluchačům líbit,“ přejí si děvčata.

Líbá se vám nový klip AquaBabes?
Ano, je to pecka, povedl se
32 %
Ne, nelíbí se mi
68 %
Celkem hlasovalo 3389 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám