Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S rostoucí popularitou roste i počet haterů. Pod to by se asi podepsal každý aktivní uživatel sociálních sítí. Internetová fitness hvězda, o níž někteří tvrdí, že má ten nejhezčí zadek, Jen Selter (23) tedy rozhodně ano. V interview pro magazín Women´s Healt vyprávěla mimo jiné o tom, jak její hýžďové svaly leží některým v žaludku.

Jen je instagramovou celebritou par excellence. Začalo to v roce 2012 zveřejněním fotek se správně zabraným pozadím a v roce 2014 už o ní jako o internetové senzaci začala psát média včetně New York Postu a lidé ji začali sledovat ve velkém (i hvězdy typu Rihanny, a to se počítá). Dnes je z toho už 11,2 miliónů sledujících a slušný byznys, který jí vydělává milióny. „Jsem normální holka, která ráda chodí do posilovny, aby se pak cítila dobře,“ říká Jen.

Téma všech rozhovorů se logicky točí právě kolem cvičení. „Výsledky se nedostaví přes noc. Odhodlání a tvrdá práce jsou nezbytné,“ nezastírá.

Ani to, že kromě fanoušků má kolem sebe (respektive kolem svého účtu, tudíž všude na světě) i plno rejpalů. Partie, na které doslova vystavěla svou kariéru, je některým trnem v oku a obviňují ji z implantátů. Dokonce prý přemýšlela o zveřejnění rentgenového snímku, aby pochybovačům zavřela pusu. „Ale vlastně proč bych měla dělat něco takového, když je zjevné, že je to lež? Můj zadek navíc není tak velký, aby to byl fake. Pokud ano, beru to jako kompliment. Mám tělo, jaké by mohl mít každý, kdo bude tvrdě a pravidelně cvičit,“ říká.

Reklama

Další články

Načítám