Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ester Berdych Sátorová, modelka a manželka tenisty Tomáše Berdycha, má dokonalou postavu, ale jak sama říká, není darem od boha. Musí na sobě tvrdě makat. "Nikdy jsem ji neměla zadarmo. Hrála jsem tenis jako dítě, pak jsem dělala atletiku. I nyní se věnuji denně sportu, i dnes před akcí jsem stihla na hodinu a půl fitko, sport je mojí nezbytnou součástí. Dodržuji zdravý životní styl," řekla Super.cz.

V posilovně tráví i tři hodiny denně, někdy si dává dvoufázové tréninky několikrát denně. "Velice ráda chodím do fitka, někdy i s manželem. Je to můj koníček. Někdy bych chtěla zkusit zaběhnout půlmaraton. Určitě bych ho zaběhla i teď, ale chci ho zaběhnout v opravdu dobrém čase," vysvětlila nám na finále modelingové soutěže My Model Contest, kde zasedla v porotě a podporovala náctileté dívky.

Sama s modelingem začala velmi brzy. "Já byla vyslaná agenturou ve čtrnácti do Atén, následně jsem letěla na barcelonský fashion week, pak jsem letěla na dva měsíce do Malajsie, kde jsem budovala book. Takže ve svých čtrnácti letech jsem byla čtyři měsíce pryč," prozradila.

"Začátky nikdy nejsou jednoduché, holka cestuje sama, nemá s sebou rodiče, žádnou oporu. Je to velká škola, za kterou se nedá nic vyměnit. Finalistky byly krásné všechny a myslím, že se jim podaří ve světě něco dokázat," dodala Ester.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám