Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leccos už se šuškalo, znáte to. Některé méně spolehlivé plátky už to tehdy měly za hotovou věc, ale... Zkrátka teď už je ve věci zcela jasno! Nebudeme vás už napínat: Hollywoodská ikona, herečka Kate Hudson (45), má nového chlapa. Tak a je to venku!

Už to spolu pár týdnů táhnou, zatím ale byli opatrní a trochu se oťukávali. Přesněji řečeno, poprvé se spolu objevili na pár fotkách pořízených v Los Angeles, datovaných někdy v březnu tohoto roku. Po snímku, na kterém se ti dva líbali, už začaly nějaké ty spekulace ve stylu: Kdo je ten mladý muž, na nějž se Kate tak culí...? Nebo: Těm by to spolu tak slušelo... Vydrží jejich náklonnost?

To, co bylo prozatím dobře střeženým tajemstvím, je od včerejška venku oficiálně a s plnou parádou. Ti dva spolu totiž vyrazili na premiéru filmu Dámská jízda, v němž hraje matka Kate Goldie Hawn. A pěkně v hollywoodském stylu ruku v ruce defilovali před novináři na červeném koberci. Povzbuzeni výkřiky fanoušků a otázkami tisku udělali to nejlepší, co v tu chvíli mohli. On ji k sobě láskyplně přivinul, ona mu odpověděla vroucím pohledem a několika polibky.

A kdo je tím šťastným mladým mužem, který Kate tak něžně objímá a nemůže z ní spustit oči? Jmenuje se Danny Fujikawa a je zakladatelem mladé, ale úspěšné nahrávací společnosti Lightwave Records. A je také muzikant, i když ho to dnes asi neživí. V roce 2008 měli s bratrem celkem úspěšnou rockovou kapelu Chief a než se v roce 2011 rozpadli, stihli vydat jedno EP (The Castle Is Gone), ale i jedno album (Modern Ritual). Díky několika v USA téměř zlidovělým skladbám je kritika srovnávala i s takovými velikány, jako jsou třeba Coldplay.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám