Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) vyrazila s přítelem Tomášem Řepkou (50) na dovolenou do Turecka. Podle fotek to vypadá, že lepší počasí je snad nyní v Čechách, kam konečně přišla teplá vlna a svítí slunce.

Kateřina sice na dovolené pod šedým nebem pózuje v plavkách na pláži, ale fotografie z moře chybí. O fotku v bikinách by Kristelová své věrné fanoušky ale přece nemohla ochudit.

Řepka na sebe zatím plavky nevzal. Na lehátku na pláži leží v šortkách a tričku a relaxuje. A také prý píše další pokračování své knihy. "Je to tady fakt náročný, ale snažíme se to nějak přežít. Každopádně dovolená, kdy člověk jenom jí a spí, je taky potřeba. Na dovolené se nejen relaxuje, ale také připravuje třetí díl autobiografie," prozradil Řepka.

Kateřina si po dlouhé době užívá dovolenou bez dcery. S tou si prý užije dámskou jízdu už za měsíc. Dceru bere k moři do Bibione.

Reklama

Další články

Načítám