Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz jako první informoval, široko daleko kolem bydliště Karla Gotta (†80) teď všichni mohou nevěřícně zírat na podivnou konstrukci tyčící se nad střechou jeho majestátní vily v Praze na Bertramce. Přistavuje snad? Našemu webu se také podařilo zjistit, že zpěvák nad pražským tunelem Mrázovka nebydlí!

Na první pohled konstrukce s plachtami vypadá jako obludné monstrum, které jako by přiletělo z jiné planety. Zdálky také připomíná pódium z fesťáku. A že je vidět pořádně daleko!

Karel Gott vilu loni přepsal na manželku Ivanu Gottovou, mluvčí obou dvou ale odmítá, že by tak mohutná konstrukce znamenala přístavbu dalšího patra.

„Nejedná se o rekonstrukci domu, pan Gott se rozhodl, že je po několika desetiletích nutná nová střecha,“ tvrdí Aneta Stolzová.

Podle našich informací si sbalili Gottovi svých pár švestek a odstěhovali se. Po dobu výměny střechy budou žít jinde, ale nenechavci mají smůlu: pozemek i dům hlídají ostří hoši z bezpečnostní agentury.

Pokud je to pravda a jde o pouhou výměnu střechy (byť naše zdroje hovoří o něčem jiném), znamenalo by to, že sousedé snad nebudou hlukem ze stavby rušeni dlouho a ani tvář Prahy se nakonec nijak nezmění.

Ledaže by střecha získala křiklavě růžové došky nebo podobně odpudivé barvy. S tím by ale Mistr patrně nikdy nesouhlasil a ani památkáři by nepřidali potřebný štempl!

Reklama

Další články

Načítám