Hlavní obsah
Článek

Ta se ale nezdá! Herečka Zdenka Procházková (91), která se před nedávnem objevila jako Lída Baarová ve stejnojmenném filmu, se rozhodla sepsat opravdu hodně otevřenou zpověď o svém životě. Přiznala v ní prý všechno, i to, co ještě nikdy nikomu neprozradila. A jak je vidět, měla opravdu hodně zajímavý život!

První historka z její knihy Procházka životem, kterou s ní dala dohromady o 65 let mladší Pavlína Kadlecová, je ještě poměrně úsměvná.

Bylo jí pětatřicet, když v jedné hře hrála se sedmnáctiletým, podle ní neskutečně pohledným chlapcem. Byl to syn kamarádky a bláznivě se do ní zamiloval. Ze soucitu s ním šla na víno, pak ho ještě na skleničku pozvala domů a chtěla ho rázně poslat pryč.

„On se však najednou vzmužil, svých celých 17 let vložil do toho okamžiku a já neměla odvahu říct ne. Ostatně nebylo to tak špatné. Jenomže… Já jsem odmalička alergická na mlíko a on celý ve své nevinnosti voněl mlíkem!“ postěžovala si ve velmi zajímavé knížce Procházková, která byla jinochovou první. Velmi decentním způsobem, jak se na pravou dámu sluší, ocenila i to, jak byl všude urostlý.

Zdenka Procházková samozřejmě v životě zažila i nějaký ten románek, na jednu zkušenost však nevzpomíná ráda. Týká se prý velmi známého, ženatého a pro jeho charakter velmi oceňovaného herce.

Herečka, která si k důchodu přivydělává především hraním v Rakousku a Německu, v knize vypráví, jak ji kolega přímo na jevišti balil. Byl prý vulgární, ale podlehla mu. Přímo před lidmi!

„Zády k hledišti mi ukazoval svůj vztyčený pyj, v rámci hraní mi strkal jazyk do ucha. Jednou to vyvrcholilo, když v režijním aranžmá si mu v jedné chvíli sedám na klín. Měl připravenou ruku, aby mi mohl vjet pod sukně a přímo do těch míst, která způsobují to největší vzrušení… Já jsem v ten moment snad ani nevěděla, že jsem na divadle, otřásl mnou takový orgasmus, jaký jsem nikdy před ani potom už nezažila. Jak jsem dohrála, nevím,“ vybavuje si paní Zdenka, která je v knize naprosto otevřená, prý už ve svém věku nemá co ztratit.

„A tahle hra pokračovala. Už i mimo jeviště. Patřila k tomu chlípnost, sprostá slova, jeho kruté perverzní vize. Měla jsem z něho strach. Nikdy jsme neměli spolu schůzku, stýkali jsme se jenom v divadle. V šatně, v zákulisí, při zkouškách, v prázdném hledišti. A nikdy se to neobešlo bez obscénností, bez hnusných slov,“ dodala Procházková, která asi dodnes nechápe, jak prý takovému „ďáblovi“ podlehla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám