Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O postavě Ewy Farne (30) se napsaly stohy textu. Je příliš oplácaná, konečně zhubla, má boky jako skříň, není správným příkladem pro mladou generaci, nechte ji žít. Sto lidí, sto pohledů na věc.

Figura Ewy Farne je čistě její věc. Pokud ale hodlá předstupovat před diváka, měla by svým vzhledem lahodit oku, nemělo by být nepříjemné se na ni koukat. Svá kila by se tedy měla naučit nosit. To, co sympatická zpěvačka předvedla během porotcování polské soutěže Idol, ale rozhodně není cesta správným směrem.

Eva během působení v soutěži, která je obdobou SuperStar, předvedla neskutečné kousky. Ukázala se v oversize sáčku, které jako by vypadlo z fundusu Maxim Turbulenc, překvapila v černobílých zavinovacích šatičkách á la letuška a korunu dala svému vystupování v džínové halucinaci se šněrovačkou nešťastně sesunutou k bokům.

Ať už za její nelichotivé kreace může polský stylista, nebo má v těchto pekelnostech prsty samotná umělkyně,  je jisté, že tyto kousky oscilující daleko za hranicí vkusu na veřejně známé osobě nemají co dělat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám