Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci seriálu Ulice vědí, že nejvýraznější dějovou linku nyní tvoří rodina Liškových. Ta se vyrovnává s nepříjemnou situací, kdy partner (Adrian Jastraban - Bedřich) zahnul partnerce (Ljuba Krbová - Anička) a neskončilo to bez následku. A aby to, jak se říká, mělo grády, scenáristé milé, hodné, nekonfliktní Aničce předepsali takové pokračování, že to dopadá i na skutečný život její představitelky.

Oč jde? „Anička prožila obrovské zklamání a musela přijmout situaci, se kterou nepočítala ani v nejhorším snu. Sama nikdy děti mít nemohla, i když to bylo její největší přání. Ještě nedávno Bedřicha přemlouvala, aby si osvojili další dítě, on nechtěl, a teď ho čeká s Jindrou. Byl to pro ni obrovský šok, který v ní probudil obsedantně kompulzivní poruchu, což je psychická nemoc, která v člověku probouzí černé myšlenky,“ popisuje aktuálně vysílanou dějovou linku své nejznámější role Krbová a dodává: „Bude se to stupňovat, až to vygraduje v hotové šílenství.“

Ono seriálové šílenství dalo herečce pořádně zabrat a po každém natáčecím dni (na ukázku se můžete podívat na videu) byla tak vyčerpaná, jako kdyby složila vagon uhlí. „Musím říct, že to bylo docela namáhavé a nepříjemné natáčení. Musela jsem si tu její situaci nějak pustit dovnitř, do sebe, naladit se na ni. Opravdu to bylo náročné,“ přiznala Krbová, jejíž reálný život má do seriálového dramatu daleko. Žije ve spokojeném manželství s novinářem Ondřejem Neffem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám