Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se poprvé objevila informace, že se chystá muzikál Čas růží s písničkami Karla Gotta (†80), bylo jasné, že to bude trhák, i kdyby se tvůrcům vůbec nepovedl. Už samotné Mistrovo jméno přitahuje davy! Teď se ale ozval kontroverzní hudebník František Ringo Čech (80), který na muzikálu nenechal nit suchou. A hlavně Sagvan Tofi (59) si jeho vyjádření nedá za rámeček!

Čech zkritizoval i samotný billboard, který podle něj musel „navrhovat nějakej trouba". A pak přitvrdil.

„Muzikál bude mít velkej úspěch, přestože ho psal Sagvan Tofi, podle mě největší bambula, kterej ho mohl psát. Tofi se namlsal na Dětech ráje, on to nepíše, on sestavuje různý pasáže. Tofi není úplnej trouba, ale je to naprosto neschopnej literát, přeceňuje se,“ napsal František Ringo Čech s tím, že měl Tofiho v divadle, takže o jeho kvalitách něco ví.

Prý za to chtěl Gottovi vynadat, nakonec si to rozmyslel, protože se doslechl, že zpěvák dílo odsouhlasil.

Hudebník Čas růží nikdy neviděl a ani neuvidí.

„Přestože Gotta mám rád a jsem jeho velkej přítel, tak dvě hodiny programu, kterej napsal Sagvan Tofi, bych asi nevydržel,“ dodal s tím, že jeho příbuzným, kterým předal lístky, se muzikál nakonec docela líbil.

Zkoušeli jsme kontaktovat Sagvana, aby se ke kritice bývalého spolupracovníka vyjádřil, jeho telefon ale zvedla jakási žena s tím, že mu vzkaz vyřídí a Sagvan se ozve, což se zatím nestalo.

Čech nedávno kritizoval i moderátora Aleše Cibulku, kterého má přitom rád. Sem tam se negativně vyjádří ke všemu možnému. Nejen směrem k celebritám, ale třeba i ke kritikům prezidenta Miloše Zemana, jehož je obrovským obdivovatelem.

Reklama

Další články

Načítám