Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová si musí kvůli druhému těhotenství leccos odříct. Na vrásky, které dříve spolehlivě vyhlazoval botulotoxin, tak musí jinak. Naštěstí objevila Pyratine. Tento oficiálně schválený krém proti stárnutí pleti díky obsahu přírodních látek ze skupiny cytokininů skvěle zabírá.

Pyratine omlazuje buňky zevnitř

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden z objevitelů účinných látek obsažených v krému Pyratine, Miroslav Strnad Prof. Ing.,CSC.,DSc., o jejich působení na lidskou pleť řekl: „Látky Pyratine omlazují cytoskelet, což je vnitřní kostra buňky, a dávají buňce mladý charakter. To je klíčový účinek. Další z účinků je, že mají antioxidační vlastnosti. Tzn. vychytávají v buňkách škodlivé radikály, které se v těle produkují.“ Právě díky tomu Pyratine zpomaluje stárnutí pleti, ale také léčí růžovku.

Pyratine redukuje vrásky a vypíná pokožku obličeje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aktivní složky Pyratinu jsou extrahovány z rostlin. I z toho důvodu účinně a bezpečně nahrazuje botox, a to nejen v období těhotenství. V souladu s přísnými procedurami americké FDA (úřad pro kontrolu potravin a léčiv) proběhla řada testů, které potvrdily výrazné zlepšení textury pleti již během několika dní používání. Stejné testy zároveň ukázaly, že přípravky Pyratine v tomto směru dosahují lepších výsledků než Renova. Pyratinu se tak podařilo získat oficiální status přípravku proti stárnutí pleti a zároveň se stal nejúčinnějším krémem tohoto druhu na trhu.

Je vhodný i pro citlivou pokožku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyratine zajistí hydratovanou pokožku bez nepříjemného mastného efektu. U krémů Pyratine byly navíc prokázány protizánětlivé účinky a pozitivní vliv na obnovení přirozené ochranné funkce kůže. Studie Kalifornské univerzity prokázala snížení zarudnutí tváře o 42 % během 14 dní používání, a dokonce 67 % na konci 12. týdne pravidelné aplikace krémů Pyratine. I proto je Pyratine oblíbenou volbou zákaznic s problematickou pletí a často téměř poslední záchranou pacientek trpících vážnou formou rosacey.

Pyratine léčí růžovku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezávislé klinické studie potvrdily vysokou účinnost Pyratinu v boji proti růžovce. Skvělé výsledky však hlásí především samotní zákazníci. Pyratine eliminuje všechny tři základní projevy růžovky: Zarudnutí kůže, aknózní léze a pavoučí žilky. Pyratine XR lze navíc k léčbě růžovky používat zcela bez omezení. Díky unikátnímu složení je možná dlouhodobá aplikace bez vedlejších účinků. Petra o léčbě růžovky říká: „Na růžovku jsem několik let používala masti s kortikoidy. Bohužel to byla většinou krátkodobá pomoc. S krémem Pyratinem XR jsem velmi spokojená. Pleť je bez známek zarudnutí, a navíc pěkně vypnutá. Super,“ řekla.

Pyratine v médiích

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Objev účinných látek obsažených v Pyratinu zvedl obrovskou vlnu zájmu médií. O Pyratinu informovaly přední české i světové televize a magazíny. I z toho důvodu se zpráva o zázračném krému rychle rozšířila mezi hollywoodskými celebritami. V českém showbyznysu přišla na chuť Pyratinu např. Kateřina Kristelová nebo právě Agáta Prachařová. Samotná Agáta o Pyratinu řekla: „Než jsem otěhotněla, nestihla jsem si zajít na botox. Nechala jsem si proto doporučit něco, co zabírá. A Pyratine se mi fakt osvědčil.“

Další články

Načítám