Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devatenáctiletá herečka Ariel Winter sklidila za nedávnou volbu modelu na propagační akci seriálu Taková moderní rodinka, jenž ji proslavil, velkou kritiku. Zlaté minišaty prý byly až moc ‚mini‘, a herečka v nich modle mnohých navíc byla až moc vyparáděná.

Je pravda, že její kolegové dorazili seriál zpropagovat mnohem méně formálně oblečení, je to ale důvod ke kritice? Ariel si to nemyslí a na sociální síti se na tohle téma i rozepsala: „Proč sakra někdo řeší, že jsem nepřišla oblečená neformálně jako ostatní? Proč lidi prostě nenechají ostatní cítit se dobře a dělat si, co chtějí? Lidi, noste si, co chcete, pokud se v tom budete cítit dobře, o to jde. Nenechte nikoho, aby ovlivnil vaši osobnost a její vyjádření,“ napsala.

Šaty byly od indického návrháře Falguniho Shanea Peacocka a kromě nohou odhalovaly i velkou část prsou. Na to si mladá herečka obzvlášť potrpí. Volnosti si užívá o to víc, že jí dřív nebyla umožněna - původně měla ňadra větší, kvůli zdravotním potížím podstoupila jejich redukci.

Reklama

Další články

Načítám