Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) má za sebou focení svého prvního kalendáře. Letěla kvůli tomu do Egypta. "Napadlo mě to z několika důvodů. Samozřejmě chci mít hezké fotky a je to i super propagační materiál. Všichni mě znají jako zpěvačku, která se postaví na pódium a musí nějak zpívat a vypadat, ale kalendář je i k promu mě samotné," vysvětlila, co ji k tomu vedlo.

"Ráda se postavím na nějaká hezká místa, nechám se nastylovat a užiju si roli modelky," dodala Kamila, na kterou pěl fotograf kalendáře Petr Kozlík jen samá slova chvály s tím, že se mu s ní fotilo lépe než s lecjakou profesionální modelkou, natož misskou. A to si pro ni vymyslel hodně neobvyklé lokace. Fotilo se i v poušti, kde tým honil stádo divokých velbloudů, aby vznikl jeden ze snímků.

Kamila už nějaké fashion snímky fotila v Praze v ateliéru, doufá ale, že ty v kalendáři budou minimálně o level výš. "Myslím, že to budou luxusní fotky, ženské fotky, i sexy, ale žádné velké odhalování. Ale aby si divák řekl, že je tam pěkná ženská a rád si mě někam vystavil a podíval se na mě," řekla nám.

Tým včetně kadeřníka, stylisty a vizážisty si sice Kamila nemohla vynachválit, ale procházka růžovým sadem focení nebylo. "Hlavně ten čas je trošku zdrcující. Normálně opravdu v pět nevstávám, ale fotit se muselo už od šesti, kdy je ještě dobré světlo a není takové vedro. Pak se dá pokračovat až od pěti odpoledne. Přes oběd bychom se všichni usmažili," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám