Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účast na afterparty charitativního večera ve prospěch ‚kostýmního‘ křídla Muzea moderního umění v New Yorku pojala modelka Hailey Baldwin, dcera herce a producenta Stephena Baldwina a neteř herce Aleca Baldwina, extravagantně. Její šaty působily téměř jako socha, umělecké dílo.

Tím sice Hailey splnila nepsaný dress code akce, která oslavila módní designérku Rei Kawakubo, jejíž návrhy bývají na pomezí módy a umění, ale zároveň jí zvolený model ve stylu divokých osmdesátek udělal trochu medvědí službu. Těžký materiál jí ‚připlácl‘ prsa k hrudi, a navíc sklouznul níž, než měl.

Dvacetiletá Hailey patří do skupinky momentálně ‚trendy‘ modelek v čele s Kendall Jenner a sestrami Hadidovými. Jejich úspěchů zatím nedosáhla, ale co není, může být. Modelingové smlouvy má dávno podepsané a pravidelně se objevuje na stránkách i titulkách předních magazínů typu LOVE Magazine, Vogue, L´Officiele, Glamour a dalších, i v kampaních předních značek.

Reklama

Další články

Načítám