Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První narozeniny poměrně úspěšné talk show Kilák se rozhodla dvojice moderátorek Tereza Tobiášová a Bára Hlaváčková oslavit novými společnými fotkami. Jelikož obě milují netradiční místa, která mají ducha, tak se rozhodly zapózovat v polorozbořené staré továrně Pragovka, a to vše v rámci běhu Urban Challenge.

„Těšily jsme se, jak si to užijeme. Pořád běháme, v Kiláku proháníme nejen naše slavné hosty, tak jsme to focení chtěly pojmout jako takové příjemné holčičí jarní odpoledne,” nechala se slyšet Bára. Holky zvěčnila talentovaná fotografka Consuelle Crystal a líčila je Míša Pohádka.

S blížícím se dnem focení se ukazovalo, že to nebude úplně snadné. Přestože venkovní teploty prudce stouply, v prostředí staré továrny bylo jako v lednici. „Obdivuju modelky a doteď jsem netušila, že jejich povolání je rizikové. Protože při práci můžou umrznout snad jenom záchranáři z horské služby a holky, co fotí v pěti stupních plavky a spodní prádlo,” řekla Tereza Tobiášová.

„Stálo to za to, to prostředí, kde se natáčí i americké velkofilmy, nás dostalo. A výsledek od Consuelly nás baví! Jenom na ty plánované akty nedošlo, ty jsme musely odložit na teplejší den,” dodala Bára.

Reklama

Další články

Načítám