Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Bez slunečních brýlí ani ránu. A pokud právě vybíráte a nevíte, kudy kam a co se letos nosí, podívejte se na 5 stylů pro rok 2017. Najdete je třeba v internetové optice Mister Optic. A že je opravdu z čeho vybírat.

Trend Round

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kulaté brýle se nosí už víc než rok, ale tenhle tvar je čím dál tím oblíbenější. Je tak trochu retro. Kulatou klasiku se ale podařilo oživit drobnými detaily – tenoučké stranice a postupně zbarvená skla. Výsledkem jsou jemné a velmi slušivé sluneční brýle. Pokud si vyberete třeba brýle Ray Ban, nesáhnete vedle. Každý model má totiž několik barevných variant.

Trend Greenery

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Greenery - barvou roku 2017 je zelená. Má mnoho podob a odstínů. Ta letošní je barvou čerstvé jarní trávy. A to nejen na oblečení. Zelenou se inspirovali i bytoví architekti. Nemusíte mít nutně celé brýle zelené (i když zvlášť zelené zrcadlovky vypadají skvěle). Stačí třeba jen decentní detaily jako na těchto brýlích Vogue.

Trend Mirror

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zrcadlovky od Oakley jsou jako dělané pro milovníky sportovního stylu. Zrcadlovky vypadají na slunci naprosto dokonale. Model Holbrook s černými plastovými obroučkami a skly v barvě Red Iridium je u Mister Optic jedním z nejoblíbenějších.

Trend Aviator

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ještě nemáte svoje pilotky? To je chyba. Univerzální tvar pro každý typ obličeje by vám neměl chybět. Aviator patří sice neodmyslitelně k Ray Banu, ale neznamená to, že je to jediná značka, která nabízí trendové pilotky. Freestylová značka Horsefeathers letos představila lehoučké unisex pilotky aviator s tenkými kovovými straničkami a zrcadlovými skly.

Trend Double Bridge

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A to nejlepší nakonec: všechny nejžhavější letošní trendy v jednom. Polaroid ví, co se nosí. A proto jsou tu tyhle brýle: dvojitý nosník, neboli „double bridge“, a k tomu kulaté obroučky a zelená skla. Naprosto dokonalé.

Další články

Načítám