Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte rádi změnu? Pak byste si jistě rádi proměňovali svou sedací soupravu podle aktuálních trendů nebo prostě jen podle nálady. Napínací potahy umí vytvořit na vaší sedací soupravě v podstatě nové čalounění a proměnit vaši sedačku klidně každý den v jinou a se zbrusu novým vzhledem.

Ochrání i zrenovuje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potahy decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku té původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Dokonale sedí, takže odpadají starosti s urovnáním věčně se shrnující deky. Napínací potahy jsou vysoce roztažitelné všemi směry a přizpůsobí se lehce každému typu sedací soupravy nebo křesla. Například na dvousedačku najdete v nabídce až 50 různých barev a vzorů.

Pro domácnosti s dětmi a zvířecími mazlíčky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potah je skvělým řešením nejen pro změnu interiéru. Ocení je i v domácnostech, kde jsou děti, kočky nebo psi. Původní čalounění ochrání před skvrnami od jídla, od pití, před kočičími drápky a samozřejmě před chlupy. V případě znečištění jde potah jednoduše sundat a dát vyprat do pračky. Ideální je mít napínací potahy dvoje, jedny dát do pračky a užívat si změnu s jinou variantou potahu. Sedačka tak bude stále čistá.

Elegantní světlé odstíny i oblíbené žíhané varianty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už se nemusíte bát světlých barev čalounění, můžete mít krásnou světlou elegantní sedačku. V případě nehody potah sundáte a vyperete v pračce. Díky potahům je jednoduché měnit sedačku během pár minut v jinou. Je už na vás, zda se vám do interiéru budou hodit jednobarevné varianty, oblíbené žíhané nebo s moderní strukturou. Je to opravdu viditelná změna, ale tajemství budete znát jen vy. Návštěvy se budou divit, co se stalo s vaší původní sedací soupravou nebo křeslem.

Proměna během 5 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potahy jsou šité v rodinné firmě Gaico v Itálii nebo ve španělské společnosti Nueva Textura. Napínací potahy jsou na různé typy sedacích souprav (například rohovou nebo s dřevěnými područkami) a křesel (od ušáku přes klasické křeslo a až po relaxační). Na výběr je na e-shopu decodoma.cz více než 60 barev a vzorů.

Další články

Načítám