Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaké jsou vlastnosti podprsenek, které dobyly první místa v žebříčcích oblíbenosti? Každá může nabídnout jinou přednost. Pro všechny je ale společné to, že jsou nejen funkční a dobře sedí, ale jsou i mimořádně krásné. Umějí udělat krásný dekolt, prsa v nich vypadají lépe, a navíc se skvěle nosí.

Absolutní královna mezi podprsenkami…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To je podprsenka Maia 4D. V čem je tak „jiná“? To, co ji výrazně odlišuje od běžných podprsenek, je použitý materiál. Košíčky obsahují unikátní pěnu, která se pod vlivem tělesné teploty přizpůsobí a vytvaruje přesně podle křivek vašeho ňadra! Proto vám bude sedět tak, jako kdyby byla vaší druhou kůží.

Ta nemá chybu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud neholdujete vyztuženým podprsenkám, podívejte se na podprsenku Jeanne. Tu si můžete pořídit v bílé nebo černé barvě. Navíc Jeanne ctí nejnovější trendy a přichází se strappy pásky. Ty jsou s podprsenkou spojeny téměř neviditelnou vrstvou tylu. Košíčky mají skvělý střih, který dá vašim prsům naprosto přirozený a pevný vzhled.

Vydechněte si, je tu Spacer 3D…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další oblíbenou kráskou ženských prádelníku je Spacer 3D. Podprsenka, která za vás bude i dýchat. Patentovaná technologie košíčků totiž zajišťuje dokonalé proudění vzduchu. Pro vás to znamená, že budete v suchu i při vyšší tělesné zátěži. O lehoučké Spacer 3D nebudete během dne ani vědět.

Podprsenka, kterou by chtěla i Bardotka!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Eva Bardot, naprosto neodolatelná, jednoduchá podprsenka, která z vašeho poprsí udělá magnet pro oči! Push-Up košíčky v sobě skrývají výplň, která vašim prsům přidá na objemu a krásně je pozvedne. Tuto podprsenku můžete vzít klidně i pod korzetové šaty. Jednoduše odepnete ramínka a nemusíte se bát, že by vám padala. Má boční kostice a uvnitř silikonový pásek, který zamezí jejímu pohybu.

Trocha zpestření nakonec…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Alespoň jedna podprsenka v prádelníku by měla vybočovat ze zaběhlých praktických barev! Když se nabízí tak atraktivní vzhled, jaký má podprsenka Blanch, výběr nebude těžký. Nádherné krajkové košíčky jsou doplněny kvítky. Podprsenka Blanch je dokladem toho, že nevyztuženým podprsenkám není odzvoněno. Naopak!

Další články

Načítám