Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská hvězda George Clooney (62) byl ženatý byl jen jednou a jeho manželství s hereckou kolegyní Taliou Balsam skončilo v roce 1993 fiaskem. Od té doby je zapřisáhlým starým mládencem.

To, co se od té doby nepovedlo mnoha kráskám, zvládla norská banka DNB NOR. Herce dostala do chomoutu alespoň v reklamě.

Klip, který se během několika hodin stal internetovým hitem, ukazuje zjevně zmatenou přitažlivou blondýnku, která po probuzení zjistí, že se vdala. Na prsteníčku má navlečený snubní prsten s masivním kamenem, okolo sebe má rozházené svatební fotografie.

Žena je v šoku, když vidí, že je na jednom ze snímků vyfocená s mužem v masce osla. Ještě větší překvapení ji ale čeká, když se otevřou dveře a vejde usměvavý George Clooney.

Blondýnka nevěří svým očím a následuje hollywoodského krasavce, který jí na notebooku ukáže jejich nový dům. A do toho všeho hraje romantický Air od Johanna Sebastiana Bacha.

„Někteří lidé mají v životě štěstí. Nám ostatním přijde vhod spoření,“ vysvětlila na závěr banka, která si reklamu objednala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám