Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedenáctiletá Nela Duchačová uspěla v italském Sanremu na nejznámější světové soutěži dětských talentů Sanremo Junior. Na finálovém večeru za doprovodu symfonického orchestru zazpívala písničku Let It Go a sklidila aplaus. A nejen to. Nela skončila ve světové soutěži na stříbrné pozici!

Finálového kola v Itálii se zúčastnilo 18 zemí a celkem vystoupilo 24 dětí. Nela ve své kategorii skončila na 2. místě. První místo získala Lizi Tsereteli z Gruzie, která se stala i absolutní vítězkou soutěže.

"Možnost zazpívat si spolu s dětmi z různých zemí z celého světa se mi hrozně líbila. Líbilo se mi úplně všechno. Divadlo Ariston, moře, palmy, dobré jídlo a nakupování s mamkou. Byli jsme i na společném výletě v Monaku a v nádherné botanické zahradě v městečku Eze, kde to bylo tak krásné, že se tam určitě chceme ještě jednou vrátit," prozradila Nela, která by se nadále chtěla věnovat zpěvu a jednou jako zpěvačka opravdu uspět.

Reklama

Další články

Načítám