Hlavní obsah
Článek

Herečka Lisa Rinna (53) je pyšnou matkou dvou dcer. Z Delilah Belle (18) a Amelie Gray (15) rostou krásné ženy a bylo jen otázkou času, kdy začnou pokukovat po modelingu. Starší z nich už má smlouvu s významnou agenturou, a i patnáctiletá Amelia s touto branží koketuje. A aby snad nikdo nezapomněl, po kom dcerky míry zdědily, jejich matka zásobuje sociální sítě fotkami v prádle i v bikinách.

Díky rodičům hercům (otcem děvčat je Harry Hamlin), jsou sestry jako doma i na různých společenských akcích. Menších, i těch honosnějších. Do druhé skupiny se řadil i večírek v Beverly Hills, ze kterého pocházejí fotky.

V případě Delilah a Amelie se nabízí připodobnění s jinými slavnými sestrami - s Gigi a Bellou Hadidovými. I v jejich případě se proslavila nejdřív blondýnka Gigi, aby ji pak na vrchol o dva roky mladší brunetka Bella následovala. A i jejich matka Yolanda, mimochodem rovněž třiapadesátiletá, je bývalou modelkou a stále velmi hezkou ženou. A ještě jedna podobnost - zmíněnou smlouvu Delilah podepsala s agenturou IMG, pod niž patří právě i Gigi a Bella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám