Hlavní obsah
Článek

Milovníci silikonových ňader a pih si přijdou na své! Dominika Mesarošová (38) se pochlubila fotkou svých bujných vnad, které zdobí jedna piha za druhou. Někteří pánové určitě budou mít z tohoto pohledu velké potěšení!

Mesarošová sice už kariéru přehlídkové modelky v prádle pověsila na hřebík, ale rozhodně se okamžitě poté nerozkydla, což ostatně dokazuje i její nový snímek.

„Nemůžu si to ani dovolit. Zaprvé o sebe ráda pečuji, za druhé musím jít příkladem slečnám, které vozím na soustředění pro začínající modelky s názvem Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Odlétáme už za necelé tři týdny do Tunisu a půjde o desátý ročník,“ prozradila nám Dominika, která je na své pihy náležitě pyšná.

„Říká se, že jsou symbolem hojnosti. Já ty svoje miluju! Nejradši mám jednu na své ruce, je to moje kámoška. A pihu nad rtem v pravém koutku mám zvýrazněnou linkou, navíc si tam vždycky ďobnu tužkou, aby to bylo výraznější. Přijde mi to sexy a moc se mi to líbí,“ řekla nám už před časem Dominika Mesarošová.

Reklama

Další články

Načítám