Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Karla Gotta (†80) na podzim tak šokoval obrovský zájem především německých turistů o jeho chalupu v Doubici, kterou si stavěl, aby v malebném prostředí Šluknovského výběžku mohl odpočívat, až nakonec raději veřejně oznámil, že se roubenky zbaví. Jenže nyní to vypadá tak, že možná šlo jen o zastírací manévr a ve skutečnosti se do ní do prázdnin bude moci nastěhovat!

Podle zdrojů z Doubice totiž bude obydlí v červnu k nastěhování. Veškeré práce finišují a do konce šestého měsíce by mělo být úplně hotovo. Jestli se do objektu částečně přestěhují Gottovi, nebo někdo jiný, je stále ve hvězdách, všechno ale ukazuje na to, že půjde o Mistra a jeho rodinu!

Z čeho se tak dá usuzovat? Tak například: pozemek i samotná finišující stavba jsou přes prohlášení o prodeji stále psané na zpěvákovu tchyni. Před domem jsou navíc nově vysázené smrčky, které mají budoucím obyvatelům zajišťovat soukromí a kolemjdoucím bránit v pohledu dovnitř. „Vybral si je pan Gott s rodinou,“ cituje Aha! zdroj z jedné z firem, které se na stavbě i úpravě pozemku podílejí.

Přes zimu stavaři nechávali roubenku vymrznout a po návratu teplejšího počasí se pustili do dodělávek. A ty jsou nyní již v hodně pokročilém stádiu.

„Nemáme s manželkou a dětmi zájem na tom, aby každý náš krok na pozemku v Doubici byl pod drobnohledem. Proto jsme se rozhodli, i s ohledem na místní obyvatele a jejich klidné žití v obci, že pozemek s nedokončenou stavbou prodáme,“ uvedl v listopadovém prohlášení zpěvák. Jenže vše nyní vyznívá tak, že se stavbu v kraji, který si celá jeho rodina zamilovala, přece jen rozhodl užívat. Uvidíme již brzy!

„Jak pan Gott již několikrát řekl, k tématu Doubice se nebude vyjadřovat,“ uvedla Slavíkova tisková mluvčí Aneta Stolzová, která tak případnou změnu původního zpěvákova názoru nevyvrátila.

Reklama

Další články

Načítám