Hlavní obsah
Článek

Byla to velká sláva! Anglická celebrita Tom Daley (22) se o víkendu oženil. Svatbu měl se svým partnerem Dustinem Lancem Blackem (42). Pohledný olympijský skokan do vody tak asi zarmoutil řady svých fanynek i fanoušků!

Pohádková svatba proběhla nedaleko Plymouthu v zámeckém parku, hostina pak v pětihvězdičkovém hotelu Bovey Castle.

„Šestého května jsem se oženil s láskou mého života Dlancem Blackem. Tento den jsme sdíleli se 120 našimi nejbližšími přáteli a rodinou, od Texarkany až po Plymouth! Díky vám všem, kteří jste nám z tohoto víkendu udělali nejspeciálnější víkend našich životů,“ svěřil se na sociální síti Daley.

Podle deníku Sun při obřadu proběhla scéna z Shakespearova Romea a Julie, když pohledný skokan z balkónu volal na svého snoubence: „Ach Romeo, Romeo! Proč jsi Romeo?“ Jenže Daley ve svém příspěvku napsal „No Romeo“, čímž patrně naznačoval, že se žádná taková scénka neuskutečnila.

Zato se prý nejpřitažlivější homosexuál světa pochlubil s tím, že na obřadu zazpíval známý sbor London Gay Men.

Pár se seznámil před čtyřmi lety, a i když se po roce a půl rozešel, krizi nakonec ustál a dal se opět dohromady. Partner Daleyho je filmový scénárista. Za film Milk o Harveyi Milkovi získal sošku Oscara.

Svatba přišla pár měsíců poté, co anglický bulvár spekuloval, že měl mít sportovec přehnané pletky s jedním kamarádem. Je vidět, že již dva roky zasnoubenou dvojici to v žádném případě nerozhádalo, a naopak se svůj vztah rozhodla posunout dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám