Hlavní obsah
David Zápal
Článek

S fanoušky populární soutěže Tvoje tvář má známý hlas třískají silné emoce! V neděli se rozhodlo, že do finále show postupují Markéta Konvičková (29), Milan Peroutka (33), Martha Issová (42) či Tatiana Vilhelmová (45). A právě její umístění možná sklízí největší kritiku. Hlasujte v anketě na konci článku!

„Issová ve čtyřce a Vilhelmová první? Doufám, že takhle tristní výkon poroty bude překryt konečným Peroutkovo vítězstvím,“ kritizuje jeden z fanoušků.

Milan Peroutka, který snad všechny okouzlil coby hermafrodit v jedenáctém kole show, je podle asi největšího počtu lidí jediný, kdo si účast ve finále zaslouží.

Na ostatní se víceméně snáší vlna kritiky. Na Markétu Konvičkovou pořád asi jen nejmenší. Fanoušci soutěže kritizují, že měla zvláštní štěstí na to, že si skoro vždy vylosovala mladou zpěvačku ze současnosti, takže to prý měla proti ostatním lehčí.

„Ve čtyřce měl být Martin Dejdar a Adéla Gondíková! Hlavně Martin s Alešem Hámou si vždy odskákali to nejhorší, a přesto byli super. Naopak Martha s Táňou si finále nezaslouží,“ tvrdí jiní. Dejdarovi ostatně finále uteklo o jediný bod, čtvrtý se tak do něj dostal díky tomu Milan Peroutka.

„Protekce Tatiany Vilhelmové je do nebe volající. Její dnešní výkon rozhodně nestál za tak vysoké hodnocení,“ troufá si další fanoušek hodnotit herečku. Její kolegyni Marthu Issovou zase často hodnotí jako nemastnou neslanou, a možná má ze čtveřice nejmenší počet horlivých fanoušků. Na její celkové vítězství by teď nejspíš málokdo sázel.

Je vidět, že do konečného oznámení výsledků i dlouho po nich bude finále vyvolávat prudké vášně a budou padat samá slova o nespravedlnosti!

Kdo by podle vás měl vyhrát celou Tvář?
Martha Issová
6,5 %
Markéta Konvičková
13 %
Milan Peroutka
74,8 %
Tatiana Vilhelmová
5,7 %
Celkem hlasovalo 86505 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám