Hlavní obsah
Článek

O vítězi ten večer na Nově nemohlo být sporu! Produkci soutěže Tvoje tvář má známý hlas se perfektně podařil risk s tím, že Milana Peroutku (34) předělali hned na dvě osoby najednou. Jeho operní dvojice Andrea Bocelli a Sarah Brightman fanoušky soutěže rozsekala a Milanovi možná přinesla už dopředu celkové vítězství v Tváři!

Když přišel na pódium, stoupl si pravým bokem, takže si všichni mysleli, že bude ztvárňovat opravdu jen Sarah. A že ji ztvárnil skvěle! I výšky nezněly špatně! V tom chlapci je skutečně obrovský talent.

Jenže píseň Time To Say Goodbye proslavil i Andreas Bocelli, který se k Brightman vzápětí „připojil“! A diváci v sále bouřili nadšením a následně ti internetoví zbořili málem i sociální sítě, kde má písnička neuvěřitelný ohlas.

„Právě jsem si Milana poslechla a bradu jsem si sbírala ze země. Masakr, co ten chlápek zvládá!“ chválí ho jedna z divaček a tisíce komentářů jsou téměř úplně stejné.

„Mám husí kůži. I slzu jsem uronila. Vůbec jsem netušila, co v tom Milanovi dříme. Bylo by mi jedno, i kdyby nevyhrál, protože jeho projev byl naprosto úchvatný,“ píše další.

„Bylo to fakt fantastické. Neuvěřitelný talent. Veliká gratulace!“ přidává se jeden z fanoušků.

Mnoho z nich se shoduje na tom, že si tím pravděpodobně zajistil vítězství ve velkém finále, do kterého postoupil.

Reklama

Další články

Načítám