Hlavní obsah
Článek

Několikrát za sebou vyhrála soutěž o nejkrásnější česká ňadra, i ve čtyřiceti, které slaví, má postavu jako ze žurnálu, až do konce života se ale o ní bude mluvit hlavně jako o té, která kdysi popletla hlavu Jardovi Jágrovi!

Řeč je o Ivě Kubelkové (46), modelce, jež slaví kulatiny. Narodila se v Písku, už ve čtrnácti se ale stěhovala do Prahy, kde studovala ekonomku. Je nejen pohledná, ale chytrá, má hned dva tituly: bakaláře a magistru.

V roce 1996 se stala první VíceMiss, což ji pořádně dostalo do showbyznysu. Brzy začala hrát v divadle kontroverzního Františka Ringo Čecha, také moderovala (třeba Zlatou hokejku nebo TopStar) a objevovala se ve filmech a seriálech (naposledy v Přístavu).

Ve stejném roce, kdy uspěla v modelingu, začala randit i s Jágrem. Vydrželi spolu dva roky, dodnes spolu ale výborně vycházejí.

„Z Jardy je člověk, který chápe život ve všech souvislostech. Je z něj pokorný muž s obrovským srdcem. Nejhezčí je pro mě pasáž, ve které mluví o tom, co je pro něj bůh,“ prozradila Kubelková po jednom natáčení s ním.

Před jednadvaceti lety měla tu výhodu, že okamžitě padla do oka jeho matce „Mama Jágr“ Anně Jágrové, což se málokteré dívce po Jardově boku podařilo.

Iva, majitelka přírodních čtyřek, je dnes vdaná, má dvě dcery, dvanáctiletou Natálii a osmiletou Karolínu.

A čím si momentálně vydělává? Pravidelně fotí kampaně firem, donedávna byla spojená s Českou Miss, s tou novou ale už nemá nic společného.

Moderuje pořad Jak se staví sen a také zamířila do světa hudby, vystupuje s jazzovou kapelou Jjimband.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám